ИЗБОРИ

Вашиот план

Простор на дискот

Бази на податоци

Домени

Корисници

Сметки по е-пошта

Пропусен опсег

Поддршка

Цена

100%

Бонус за добредојде до

$/€/£ 200

Само нови играчи. Обвивувањето се случува прво од реална рамнотежа. 50 пати повеќе од бонусот, придонесот може да варира по натпревар. Условот за обложување се пресметува само на бонус облози. Бонусот важи 30 дена од издавањето. Максимална конверзија: 3 пати поголема од износот на бонусот. Исклучени депозити на Скрил. Се применуваат целосни услови.