ИЗБЕРЕТЕ

вашиот план

Простор на дискот

Бази на податоци

домени

корисниците

E-mail сметки

Пропусен опсег

поддршка

цена

Безбеден интернет експерт трансакција за обработка на, Olorra за управување со ограничена, обезбедува услуги трансакција да slotsltd.com
Кога slotsltd членови направи депозити на нивните игри сметки, Olorra управување Ограничена е еден од преработувачите. Компанијата ќе сметка за вашата кредитна картичка и на трансакцијата ќе бидат испратени на вашата изјава во една од следниве имиња:

ProgressPlay Limited
управување Olorra
Olorra за управување со ограничена
Olorra Ограничена CASHOO.EU
Имињата погоре понекогаш може да се појави заедно со името на градот. Причината за ова е тоа што Olorra за управување со ограничена има голем број на банкарскиот систем портали од целиот свет.