Katemtuan & Ketentuan

A. Umum

  1. The Site is operated by ProgressPlay Ltd (the "Company"), with registered address at Soho Office, 3A, Punchbowl Centre, Elia Zammit Street, St. Julians, STJ3154, Malta. The Company operates online games in accordance with Malta Gaming Authority, Licence Number MGA/B2C/231/2012 diterbitake tanggal 16 April 2013 lan wis dilisensi lan diatur ing Great Britain dening Komisi Gambling miturut nomer akun 39335. Judi bisa gawe ketagihan. Dolanan kanthi tanggung jawab.
  2. Syarat lan katemtuan iki ("Syarat lan Ketentuan") ngatur nggunakake ("Sampeyan", "Sampeyan" utawa "Pamuter") layanan game online lan seluler sing diwenehake dening Perusahaan. Syarat lan Ketentuan iki kudu diwaca kanthi tliti dening Sampeyan sadurunge nggunakake Layanan. Elinga yen Ketentuan lan Ketentuan iki minangka perjanjian sing sah miturut sampeyan lan Perusahaan.
  3. Syarat lan Ketentuan iki kalebu kabijakan privasi lan Aturan Taruhan kanthi nyetujoni Syarat lan Ketentuan iki Sampeyan konfirmasi manawa Sampeyan uga nampa lan setuju karo kabijakan privasi Kita lan Aturan Taruhan (Sampeyan bisa mriksa kabijakan privasi Kita kanthi klik kene lan maneh Aturan Taruhan Kita dening klik kene.)

B. Definisi

  1. Ing Syarat lan Ketentuan kasebut, tembung lan ukara ing ngisor iki bakal (kajaba kontes sing dibutuhake) kudu ditrapake ing jejere:
    • £ - tegese mata uang sing Sampeyan Ndaftar Akun.
    • "Akun" tegese akun pribadi sing dibukak dening individu, khusus kanggo individu kasebut supaya individu kasebut bisa main Game ing Situs kasebut.
    • "Taruhan" tegese taruhan sing diparingake dening Sampeyan ing Acara.
    • "Game" tegese salah sawijining game sing kasedhiya ing Situs kalebu Acara.
    • "Acara" tegese acara sing kasedhiya Bet ing situs kasebut.
    • "Wilayah Terbatas" tegese negara-negara ing ngisor iki: Australia, Belgia, Belize, Kepulauan Virgin Inggris, Bulgaria, Kroasia, Siprus, Denmark, Prancis, Yunani, Hongaria, Israel, Italia, Lithuania, Luksemburg, Portugal, Romania, Serbia, Slovenia, Spanyol, Turki lan Amerika Serikat lan yuridiksi tambahan sing diblokir dening Perusahaan miturut kabijaksanaan dhewe. Dhaptar iki bisa uga diowahi karo Perusahaan, miturut kabijakan mandhiri, saka wektu ke wektu.
    • "Layanan" tegese Game Perusahaan lan layanan lan kegiatan liyane sing ditawakake ing Situs kasebut.
    • "Keluhan" tegese ekspresi ora marem babagan Layanan sing diwenehake kaya sing kasebut ing bab O ing ngisor iki.
    • "Sengketa" tegese Keluhan sing durung dirampungake dening Perusahaan kaya sing kasebut ing Syarat lan Ketentuan kasebut sajrone periode 8 minggu wiwitan sing ditulis ing bab O ing ngisor iki.
    • "Situs" tegese situs web lan / utawa situs seluler lan / utawa aplikasi seluler sing diduweni, dioperasikake utawa dianakake Perusahaan.
    • "Kami", "Kita" utawa "Kita" tegese Perusahaan, lan / utawa anak perusahaan, afiliasi, karyawan, direktur, perwira, agen, pemasok, konsultan lan kontraktor.

C. Subordinasi kanggo Syarat lan Ketentuan lan Efek Ikatan saka Iki

  1. Kanthi nggunakake Situs, ndhaptar ing Situs, utawa melu salah sawijining Layanan, Sampeyan setuju bakal kaiket lan tumindak miturut Syarat lan Ketentuan, amarga bisa dianyari saben wektu, tanpa leladen.
  2. Perusahaan duwe hak kanggo ngowahi Syarat lan Ketentuan kasebut kapan wae, miturut kabijakan mutlak lan eksklusif. Sampeyan bakal dilaporake babagan pangowahan ing Katentuan lan Ketentuan sadurunge pangowahan kasebut berlaku. Sembarang Taruhan sing digawe sadurunge dileksanakake ing Syarat lan Ketentuan sing wis diubah bakal diatur dening Syarat lan Ketentuan sing berlaku nalika nggawe Taruhan. Yen Sampeyan ora pengin kaiket karo amandemen kasebut, sampeyan kudu mandheg nggunakake Situs lan Layanan. Yen Sampeyan pengin mandheg nggunakake Situs lan Layanan sawise ngganti Syarat lan Ketentuan, Sampeyan bisa narik kabeh dana sing kasedhiya lan nutup Akun sampeyan miturut Syarat lan Ketentuan iki.
  3. Syarat lan Ketentuan kasebut ngluwihi kabeh kesepakatan sadurunge antarane pihak sing ana hubungane karo subyek lan dadi kabeh persetujuan antarane Sampeyan lan Perusahaan. Sampeyan konfirmasi manawa, ing sarujuk kanggo nampa Katentuan lan Ketentuan iki, Sampeyan ora ngandelake perwakilan apa wae kajaba perwakilan nyata sing digawe dening Perusahaan ing Syarat lan Ketentuan kasebut.

D. Sapa sing Entuk Melu

  1. Sampeyan mung bisa nggunakake Layanan yen sampeyan tundhuk karo kabeh ing ngisor iki:
    • Sampeyan paling ora umur wolulas (18) taun utawa umur legal kaya sing ditemtokake dening ukum negara ngendi sampeyan manggon (endi sing luwih dhuwur); ing babagan iki, Perusahaan pengin narik kawigaten Sampeyan kanggo kasunyatan manawa judi ing umur kurang umur minangka pelanggaran;
    • Sampeyan duwe cara pambayaran sing sah (utawa sah nggunakake metode pambayaran sing bener dening pemilik metode pambayaran sing bener);
    • Sampeyan ora nglanggar undang-undang utawa angger-angger minangka asil saka nggunakake Layanan. Ing konteks iki, Sampeyan setuju yen sampeyan manggon utawa ana ing yurisdiksi apa wae sing nglarang nggunakake Layanan sing ditawakake ing Situs kasebut (kalebu tanpa watesan Wilayah Watesan) Sampeyan ora bakal melu kegiatan sing dilarang.
    • Sampeyan ora dadi pemain utawa duwe sesambungan utawa duwe pengaruh ing Acara lan / utawa asil Bet;
    • Sampeyan sadurunge ora nyingkirake dhewe saka akun liyane saka jaringan Perusahaan kalebu tanpa watesan; deleng dhaptar situs miturut lisensi Komisi Gambling ing kene lan kanggo dhaptar situs miturut Otoritas Gaming Malta ing kene; lan
    • Sampeyan ora ndaftar karo skema pengecualian judi online nasional Inggris, sing umum dikenal kanthi jeneng Gamstop.
  2. Layanan kasebut mung ditrapake kanggo Pemain sing ora dilarang ukum saka yuridiksi sing ditrapake kanggo muter ing Internet lan / utawa piranti seluler. Perusahaan ora arep ngidini Sampeyan nglanggar undang-undang sing ditrapake. Sampeyan makili, njamin lan setuju supaya panggunaan Situs lan / utawa Layanan bakal tundhuk karo kabeh hukum, peraturan lan peraturan sing ditrapake. Penawaran utawa kasedhiyan Layanan ora bakal dianggep utawa ditafsirake minangka tawaran utawa undhangan dening Kita kanggo nggunakake Layanan, yen Sampeyan manggon ing papan sing saiki digunakake dilarang dening ukum (kalebu tanpa watesan Wilayah Terbatas), utawa ing ngendi Perusahaan, miturut kebijaksanaan dhewe, milih ora nawakake Layanan. Sampeyan mung bakal tanggung jawab kanggo nemtokake manawa nggunakake Situs lan / utawa Layanan kasebut sah ing papan sing Sampeyan manggoni lan / utawa nggunakake Situs lan / utawa Layanan. Kita ora nuduhake perwakilan utawa jaminan, ditulis utawa diwenehake, babagan legalitas Layanan lan / utawa Situs lan / utawa partisipasi wong ing Layanan liwat Situs iki, lan ora bakal tanggung jawab nggunakake situs kasebut kanthi ilegal dening Sampeyan. Tanggung jawab sampeyan kanggo nggawe manawa Sampeyan tundhuk karo kabeh hukum sing ditrapake kanggo Sampeyan sadurunge ndhaptar utawa melu Layanan apa wae liwat situs iki. Sampeyan kudu takon karo penasihat hukum ing yurisdiksi sing ana gandhengane babagan legalitas panggunaan Situs lan / utawa Layanan.
  3. Karyawan, direktur lan pejabat Perusahaan, uga anggota kulawarga, afiliasi utawa anak perusahaan, lan kabeh wong liya sing ana gandhengane, kanthi langsung utawa ora langsung, menyang sistem komputer utawa sistem keamanan sing digunakake dening Perusahaan, uga sapa wae sing melu ing operasi Situs iki lan panyiapane, kalebu, nanging ora winates kanggo pariwara, promosi lan lembaga pemenuhan, asuransi lan penasihat hukum, webmaster lan pemasok web lan anggota kulawarga kasebut, ora duwe hak melu Layanan apa wae. Kanggo kepentingan sing apik, dijlentrehake manawa ana wong sing ora berhak melu kaya sing kasebut ing ndhuwur - uga wong liya sing ngganti wong sing dikecualian kasebut - uga ora entuk hadiah sing diwenehake utawa diarani Situs kasebut, lan Perusahaan duwe hak nundha Akun (kalebu beku kabeh dana sing disimpen ing njero) lan batal kabeh bonus, kemenangan lan kemenangan bonus ing Akun.

E. Registrasi Akun

  1. Sapa wae sing kepengin melu Layanan wajib ndhaptar lan mbukak Akun ing Situs kasebut.
  2. Perusahaan bakal mriksa rincian, informasi lan dokumentasi sing diwenehake dening Sampeyan minangka bagean saka proses "ngerti pelanggan". Perusahaan bakal nggawa proses "kenal pelanggan" tambahan nalika ana kahanan khusus, kalebu, nanging ora diwatesi, skor penipuan sing dhuwur, rincian sing curiga, jumlah setor sing akeh, macem-macem IP sing digunakake kanggo ngakses Akun, kegiatan main game sing ora normal lan Sampeyan ukum
  3. Sampeyan bakal tanggung jawab kanthi lengkap lan cadhang kanggo rahasia ing Rincian Identifikasi sampeyan lan ora ngirim menyang wong liya. Tanggung jawab lengkap kanggo panggunaan Rincian Identifikasi sing ora sah, mung kanggo Sampeyan, lan Sampeyan mung bakal tanggung jawab sing dijupuk saka panggunaan Detail Informasi Identitas sing ora sah. Yen sampeyan salah nyelehake, lali utawa kelangan Rincian Identifikasi amarga ana kesalahan liyane saka Perusahaan, Perusahaan ora bakal tanggung jawab marang kerugian langsung utawa ora langsung sing ana gandhengane karo kedadeyan kasebut.
  4. Sampeyan mung diijini duwe siji Akun ing Situs iki. Yen Sampeyan mbukak luwih saka siji Akun, Perusahaan bisa uga mblokir utawa nutup utawa kabeh Akun sampeyan kanthi kebijaksanaan mutlak; ing endi Perusahaan bisa ngilangi bonus, kemenangan lan bonus bonus ing Akun uga mbalekake kabeh dana sing disimpen ing Akun.
  5. Perusahaan bisa duwe kabijakan dhewe lan ora kudu menehi alesan, nolak mbukak Akun utawa nutup Akun sing ana. Nanging, kabeh kewajiban kontrak sing wis ditindakake bakal dihormati.
  6. Sampeyan makili manawa registrasi Akun wis ditindakake dening sampeyan dhewe lan dudu pihak katelu.
  7. Kanthi mbukak Akun, Sampeyan makili, njamin, ngakoni lan nindakake manawa (a) rincian sing Sampeyan kirim sajrone proses registrasi bener lan bener, lan Sampeyan bakal nganyari, langsung wae ana pangowahan, (b) Akun sampeyan mung kanggo panggunaan pribadi lan ora digunakake dening pihak katelu, (c) dana sing sampeyan lebokake ing Akun bisa uga bakal digunakake dening Sampeyan mung kanggo main Game lan / utawa nggunakake Layanan, (d) Perusahaan kasebut dudu lembaga keuangan lan dana apa wae ing Akun sampeyan ora bakal entuk beda-beda lan / utawa bunga sing ana gandhengane, (e) Sampeyan ora duwe akal lan Sampeyan bisa tanggung jawab tumindak dhewe, (f) dadi tanggung jawab sampeyan maca lan ngerti aturan lan prosedur Game lan sampeyan ngerti kanthi lengkap aturan lan prosedur iki, (g) Sampeyan ngerti manawa nggunakake Game kasebut bisa uga bakal kelangan dana sing ana ing Game, (h) Sampeyan bakal kerja sama karo Perusahaan lan nyedhiyakake kabeh sing dijaluk dokumentasi kanthi lengkap, lengkap lan bener, (i) Sampeyan wis verifikasi lan nemtokake manawa panggunaan Layanan ora nglanggar undang-undang utawa peraturan apa wae yurisdiksi sing ditrapake kanggo Sampeyan, (j) Sampeyan mung tanggung jawab kanggo ngrekam, mbayar lan nyumbang marang pamrentah, pajak utawa panguwasa liyane sing gegandhengan kanggo pajeg utawa pungutan liya sing bisa dibayar amarga nggunakake Situs iki (kalebu, nanging ora winates, kanggo mbayar kemenangan), (k) Sampeyan bakal nggunakake Layanan ing kapercayan sing apik marang Perusahaan lan liya-liyane sing nggunakake Layanan, (l) Sampeyan bakal tanggung jawab kabeh kerugian Sampeyan amarga nggawe taruhan ing Situs lan main Game, (m) Perusahaan bisa uga duwe kabijakan, milih arep mbukak , njaga lan / utawa nutup Akun sampeyan (kasedhiya yen kewajiban kontrak sing dihormati), uga nundha Akun Sampeyan (kalebu pembekuan kabeh dana sing disimpen ing njero) lan batal kabeh bonus, kemenangan lan kemenangan bonus ing Akun sampeyan - ing endi Sampeyan ngilangi sembarang Ketentuan lan Ketentuan iki, (n) Sampeyan bakal tanggung jawab njaga kerahasiaan rincian Akun (kalebu jeneng pangguna lan sandhi sing dibutuhake kanggo ngetik Akun), lan kanggo tumindak lan transaksi sing ditindakake. karo Akun sampeyan dening sapa wae sing ngetik Akun nalika nggunakake rincian Sampeyan, lan kabeh tumindak lan transaksi kasebut bakal dianggep minangka tumindak lan transaksi sing ditindakake dening Sampeyan, (o) Sampeyan bakal langsung ngandhani Perusahaan babagan panggunaan Akun Sampeyan sing ora sah, ( p) Sampeyan ora bakal nggawe punggung pangisian daya lan / utawa nolak utawa mbatalake pambayaran apa wae sing Sampeyan lakoni gegayutan karo Layanan, lan Sampeyan bakal mbayar ganti rugi marang Kami babagan kerugian utawa karusakan sing Kita tindakake minangka asil saka tumindak kasebut, lan ing acara apa wae Sampeyan bakal langsung mbayar lan kabeh utang Sampeyan, lan (q) Sampeyan bakal menehi ganti rugi marang Kita lan ora gawe piala, saka lan nglawan kabeh klaim, tanggung jawab, kerusakan, kerugian, biaya, lan biaya, langsung lan ora langsung. biaya legal, sing timbul saka utawa ana hubungane karo pelanggaran Syarat lan Ketentuan Sampeyan iki, lan kewajiban liyane sing timbul saka panggunaan Situs utawa panggunaan situs sing ora sah dening pihak katelu.
  8. Sampeyan luwih lanjut makili, njamin, ngakoni lan nindakake (a) Sampeyan ora bakal nggunakake Akun Sampeyan, lan ora ngidini pihak katelu nggunakake Akun Sampeyan, kanggo Tumindak sing Ora Sah, (b) yen Sampeyan bakal nindakake Tindakan ilegal ing Perusahaan bakal duwe hak kanggo nyampekano informasi babagan informasi lan informasi sampeyan marang pejabat sing gegandhengan, lan nundha Akun Sampeyan (kalebu beku kabeh dana sing disimpen ing njero) lan batal kabeh bonus, kemenangan lan kemenangan bonus ing Akun Sampeyan, (c) kabeh dhuwit sing Sampeyan setor menyang Akun sampeyan ora reget karo ilegal lan, khususe, ora asale saka kegiyatan utawa sumber ilegal; (d) Sampeyan bakal tanggung jawab tanggung jawab kanggo kabeh kerugian, tanggung jawab lan kerusakan sing ditrapake minangka asil saka Tindakan ilegal sing ditindakake lan Sampeyan bakal menehi ganti rugi marang kita amarga ana kerugian, kerusakan lan tanggung jawab kasebut, (e) Sampeyan durung duwe Akun ing jaman biyen sing diakhiri utawa ditanggepi dening Perusahaan, (f) sarana pambayaran (kayata kredit (ora kasedhiya ing Inggris) lan kertu debit, e-wallet, lsp) informasi sing Sampeyan nyedhiyakake Perusahaan sing ana gandhengane karo Akun sampeyan yaiku cara pembayaran sing dimiliki dening Sampeyan lan ing Jeneng sampeyan (utawa sing nduweni sarana pambayaran diwenehake karo Sampeyan kabeh idin sing dibutuhake kanggo nggunakake cara pambayaran kanggo nggawe taruhan liwat Situs kasebut, lan Sampeyan tumindak miturut watesan kasebut idin) lan ora dicolong utawa dilaporake yen ilang, (g) Kita ora duwe kewajiban apa wae utawa cara kanggo validasi idin sing diwenehake dening Sampeyan saka pihak sing duwe cara pembayaran sing Sampeyan gunakake, lan (h) Sampeyan ora lan Sampeyan durung menehi kabar marang Perusahaan manawa sampeyan kecanduan judi, (i) Sampeyan sadurunge ora ngilangi dhewe saka akun liyane saka jaringan Perusahaan, (j) Sampeyan ora ndhaptar skema pengecualian judi online nasional ing Inggris, umume dikenal minangka Gamstop.
  9. Yen Akun sampeyan diatur karo Komisi Gambling (pelanggan ing Inggris), akun sampeyan kudu diverifikasi ID lan umur sadurunge sampeyan diidini (i) masang dana, (ii) Gamble (kanthi dana dhewe, dana bonus utawa nggunakake sembarang giliran gratis lan taruhan gratis), utawa (iii) ngakses game sing gratis. Sampeyan bisa uga dijaluk nuduhake salah siji utawa luwih saka dokumen ing ngisor iki (utawa dokumen tambahan sing ora kasebut ing ngisor iki) menyang Kita kanggo verifikasi jeneng, alamat lan tanggal lair:
    • Bukti KTP: Dokumen pengenal foto sing bener dibutuhake kanggo ngolah Deposit kapisan. KTP kasebut bisa dadi salinan paspor, SIM utawa kertu identitas nasional sing valid. Jeneng, foto lan teken sampeyan kudu katon ing salinan sing dikirim menyang Kita. Ing sawetara kasus, Sampeyan bisa uga njaluk dokumen sampeyan ditandatangani lan dicap dening notaris utawa pengacara sing nduweni kualifikasi minangka bukti legitimasi.
    • Bukti alamat: Iki bisa digawe nganggo tagihan tagihan utawa kertu debit anyar sing nuduhake jeneng lengkap lan alamat sampeyan kaya sing kacathet ing Akun Sampeyan.
  10. Yen Akun sampeyan diatur dening Otoritas Gaming Malta, yen Sampeyan setor dhuwit nggunakake jinis cara pembayaran liyane kajaba kertu kredit utawa e-wallet, lan verifikasi umur durung rampung kanthi gegayutan karo Sampeyan, mula (i) Akun Sampeyan bisa uga beku, lan (ii) ora bakal dileksanakake maneh liwat Akun sampeyan nganti verifikasi umur wis rampung. Kajaba iku, Perusahaan duwe hak kapan wae kanggo njaluk bukti umur saka Sampeyan lan yen bukti umur sing durung diwenehake, mula konsekuensi sing kasebut ing ndhuwur bakal digunakake, mutatis mutandis. Yen ditemokake yen Sampeyan ana ing umur 18 taun, utawa umur legal kaya sing ditemtokake dening ukum negara ngendi sampeyan manggon (endi sing luwih dhuwur), mula Perusahaan bakal nutup Akun sampeyan lan bali menyang Sampeyan kabeh dana setor, nanging bonus, menang lan bonus menang ora bakal dibayar lan bakal dibatalake.
  11. Perusahaan duwe hak mbutuhake dokumen tambahan kayata salinan bukti identitas lan alamat sing wis disertifikasi, utawa dokumentasi liyane sing mbuktekake Sumber Dana utawa Sumber Kekayaan, tanpa priksa manawa bukti kasebut diwenehake menyang Perusahaan sadurunge.

F. Tumindak sing Ora Sah

  1. Tanpa ngilangi ketentuan liyane saka Syarat lan Ketentuan iki, yen Perusahaan nemtokake manawa Sampeyan melu utawa wis nindakake Tindakan Ilegal lan / utawa Pola Muter Ora Iring, utawa wis nyoba nglakoni, mula Perusahaan duwe hak nutup Akun, tahan, rebut lan sita kabeh dana ing Akun Sampeyan (kalebu, nanging ora winates, setoran lan kemenangan ing Akun Sampeyan). Kajaba iku, Perusahaan bisa nggunakake hak kasebut babagan Akun Sampeyan liyane ing jaringan Perusahaan. Perusahaan uga duwe hak menehi informasi lan menehi dokumentasi informasi babagan Sampeyan lan kegiatan sampeyan menyang panguwasa lan regulator sing berlaku, institusi finansial, bank, perusahaan kertu kredit lan
  2. "Tumindak Ilegal" tegese ilegal, nglanggar hukum, tumindak apus-apus, utawa tumindak ora sah liyane - kalebu, nanging ora diwatesi mung ing:
    • kolusi antarane Pemain;
    • panggunaan piranti lan piranti lunak kayata robot lan / utawa intelijen buatan;
    • adol, transfer lan / utawa entuk Akun saka Pemain liyane;
    • transfer dana ing antarane Akun Pemain;
    • mbenakake match utawa mengaruhi Acara lan / utawa asil Bet apa wae sing bertentangan karo undang-undang sing ditrapake lan / utawa aturan Acara sing relevan, uga ngrusak Situs kasebut utawa nyoba nglakoni sing padha;
    • sengojo medhot sambungan saka game nalika lagi main ing Situs iki;
    • nembus, ngakses utawa nyoba nembus, lan / utawa ngindhari lan / utawa nyoba ngatasi sistem Perusahaan, kalebu, nanging ora diwatesi, kanthi ngowahi rincian registrasi utawa ora nyedhiyakake lan / utawa menehi nyasab, ora akurat utawa rincian pribadi lan / utawa pembayaran sing ora lengkap, utawa informasi verifikasi menyang Perusahaan, lan / utawa nggunakake sambungan jaringan pribadi virtual;
    • ing ngendi sumber dana sing digunakake dening Sampeyan ilegal lan / utawa ing ngendi sampeyan wis melu utawa bisa uga nindakake kegiatan sing ana gandhengane karo pencucian dhuwit, kalebu panggunaan asil saka tindak pidana;
    • planggaran supaya entuk kauntungan kanggo ngrusak Player liyane lan / utawa Kita;
    • gagal nyedhiyakake Perusahaan kabeh dokumen verifikasi sing dijaluk;
    • Penyediaan dokumen sing ora akurat lan / utawa ora valid;
    • ing endi Perusahaan duwe curiga yen Sampeyan wis ora entuk manfaat saka bonus Perusahaan kanggo nyuda kerugian, utawa nglakokake tumindak liya kanthi kapercayan ala sajrone promosi bonus sing ditawakake ing salah sawijining Situs sing diduweni lan / utawa dioperasikake dening Perusahaan; utawa
    • Mupangat nggunakake bonus saka bonus sing kalebu, nanging ora diwatesi ,: (i) mbukak pirang-pirang Akun sing ora bisa dibedakake kanggo entuk bonus kaping pirang-pirang ing situs apa wae, mung setor sajrone kegiatan promosi utawa mbukak pirang-pirang akun ing jaringan, (ii) muter mung bola-bali mung karo game gratis, utawa (iii) yen pola deposit / cashout / redeposit bola-bali digunakake kanthi murni supaya bisa entuk bonus sing gegandhengan.
  3. "Pola Puter Ora Iring" kalebu, nanging ora winates ing kegiyatan ing ngisor iki:
    • taruhan sing padha, nol utawa endhek utawa taruhan pager,
    • nyelehake taruhan siji utawa pirang-pirang regane sèket persen utawa luwih saka Bonus ing game, tangan individu, Bet utawa babak siji;
    • mbangun keseimbangan lan ngowahi pola main kanthi nyata; contone, Taruhan utawa ukuran taruhan, Jinis game lan Bet utawa struktur taruhan lan liya-liyane supaya bisa nyukupi Kebutuhan taruhan;
    • nyelehake Bets utawa taruhan sing gedhe sing ngasilake bathi substansial banjur diterusake ukuran Bet utawa ukuran taruhan sing padha utawa luwih dhuwur tinimbang 65% saka rata-rata Taruhan utawa ukuran taruhan sadurunge;
    • cadangan dana dhuwit nyata ing babak game sing durung rampung kanggo nggunakake dana bonus sadurunge gameplay dhuwit nyata rampung;
    • nggawe Bets utawa wagers gedhe banjur nyuda Bets utawa wager kanthi substansial kanggo nyukupi Kebutuhan taruhan;
    • pindhah saka Game bobot kurang menyang Game bobote dhuwur sawise menang gedhe kanggo tujuan memenuhi Syarat;
    • ing roulette, ing kasus kasebut: (a) kalebu 24 utawa luwih saka 37 nomer sing kasedhiya; (b) totoan ing warna abang lan ireng; (c) totoan ing rintangan lan sore; (d) nang ing 1 - 18 utawa 19 - 36 (kalebu); (e) totoan ing kabeh telung kolom tata meja; (f) totoan kabeh telung puluhan;
    • ing baccarat, totoan ing loro bankir lan pemain ing kudeta sing padha;
    • nggunakake tawaran bonus minangka bagean saka klompok pelanggan utawa sindikat;
    • ing endi Akun utawa klompok Akun digunakake kanthi sistematis supaya bisa entuk kauntungan kanggo ngrugekake Player liyane utawa nindakake tumindak curang gegayutan karo Pemain utawa Kita liyane - kayata nggunakake teknik khusus kanggo ngapusi Pemain liyane utawa main dadi grup ;
    • wagering ing Game kanthi mode fitur bonus kanthi dhuwit bonus kanggo nambah rega, ilang bonus banjur langsung awis regane kanthi deposit sekunder;
    • strategi totoan martingale;
    • Taruhan kabeh utawa bagean substansial saka jumlah dhuwit nyata ing Bets kemungkinan nalika nyelehake wagers casino lan / utawa Bets kemungkinan dhuwur nggunakake jumlah bonus Sampeyan); lan / utawa
    • Nyelehake luwih saka 25% saka deposit dhisikan minangka siji Taruhan utawa taruhan.

G. Operasi Akun

  1. Dilarang nyepetake dhuwit ing Akun kanthi cara sing ora dipikolehi, lan Sampeyan ora bakal nggawe celengan kasebut. Tanpa ngrusak saka ndhuwur, Sampeyan kanthi iki ngakoni manawa Perusahaan bakal mriksa kabeh transaksi kanggo nyegah pencucian uang, lan bakal nglaporake transaksi sing curiga menyang pihak berwenang sing gegandhengan.
  2. Cara deposit ing ngisor iki kasedhiya kanggo nyetor dhuwit karo Perusahaan: Kredit (ora kasedhiya ing Inggris) lan Kertu Debit, Transfer Kawat, Neteller, PayviaPhone, Paysafecard, Trustly, Skrill, Sofort, GiroPay, Euteller, WebMoney, Qiwi, Zimpler, Ecopayz lan Fast BankTransfer. Kasedhiyan saben cara pembayaran gumantung ing negara registrasi lan mata uang sing dipilih. Akun sampeyan bakal dikreditake karo deposit mung sawise setor dikonfirmasi dening Perusahaan lan cara pembayaran sing relevan; nganti konfirmasi kasebut ditampa, Akun sampeyan ora bakal nyakup deposit kasebut ing saldo Akun. Perusahaan ora menehi kredit, uga ora melu, ngatur, ngidinake utawa ngerti kanthi gampang menehi kredit. Celengan sing digawe liwat PayviaPhone duwe ragad proses 15% sing bakal dijupuk saka jumlah celengan sampeyan.
  3. Kanggo ngindhari keraguan, yen akun sampeyan diatur karo Komisi Gambling, sampeyan ora bisa nggunakake kertu kredit kanggo deposit menyang akun kanthi cara apa wae, kalebu kanthi cara kertu kredit sing kadaptar karo e-wallet utawa layanan pembayaran online.
  4. Perhatian sampeyan dadi kasunyatan manawa Perusahaan ngetrapake watesan setor tartamtu, miturut kabijakan lan tundhuk maneka warna tinjauan lan verifikasi sing ditindakake dening Perusahaan. Iki bisa beda-beda gumantung karo wektu lan sesuai karo macem-macem ciri sing ana gandhengane karo saben pelanggan lan celengan; contone, Paysafecard - saka £ 10 nganti £ 700 saben setor saben Situs.
  5. Perusahaan dijaluk lisensi sing diterbitake dening Komisi Gambling kanggo ngandhani sapa wae sing Akun diatur karo Komisi Gambling (pelanggan ing Inggris) babagan apa sing kedadeyan karo dana sing ditindakake Perusahaan kanggo wong kasebut, lan ombone dana dilindhungi yen ana insolvensi. Perusahaan kudu nyekel dana para pelanggan kasebut ing rekening bank sing kapisah supaya bisa dipisahake saka akun Perusahaan dhewe, sesuai karo kewajiban peraturan Perusahaan. Dana kasebut ora dilindhungi yen ana insolvensi. Iki cocog karo persyaratan Komisi Gambling kanggo misahake dana pelanggan ing level: ora misahake lindhungi. Kanggo informasi tambahan, Sampeyan bisa ngeklik ing kene - Perlindhungan dana pelanggan.
  6. Tanggung jawab sampeyan kanggo ngabari Perusahaan kanthi cepet babagan cara pembayaran sing ilang utawa dicolong, utawa apa wae perubahan ing cara pembayaran; apa wae kerugian lan kerusakan sing disebabake amarga Gagal sampeyan menehi notifikasi langsung bakal ditanggung dening Sampeyan, lan Kita ora bakal tanggung jawab kanggo kerugian lan kerusakan kasebut.
  7. Sampeyan ora diijini mindhah dana saka Akun menyang Pemain liyane utawa kanggo nampa dhuwit saka Pemain liyane ing Akun, utawa kanggo adol, transfer lan / utawa entuk Akun saka Pemain liyane.
  8. Yen Akun sampeyan diatur dening Otoritas Gaming Malta, bakal dianggep minangka Akun sing Ora Aktif yen Sampeyan durung mlebu Akun sampeyan sajrone 12 (rolas) wulan. Akun sing Ora Aktif bakal dikenani biaya administrasi sing padha karo 5 (lima) Euros saben wulan, yen Perusahaan wis menehi notifikasi babagan 30 (telung puluh) dina sadurunge Akun sampeyan dadi Ora Aktif, yen biaya kasebut bakal dikenani biaya; jumlah maksimum biaya sing bakal ditindakake yaiku saldo Akun Sampeyan. Yen Sampeyan durung mlebu Akun sampeyan sajrone 30 (telung puluh) wulan, Akun Sampeyan bakal dianggep Akun Dormant, mula Perusahaan bakal mbayar saldo Akun Sampeyan (sawise dikurangi biaya sing diarani ing bagean iki ) kanggo Sampeyan, utawa yen Sampeyan ora bisa nemokake kanthi puas - menyang Otoritas Gaming Malta.
  9. Ing akun apa wae Akun sampeyan dadi Akun Dormant utawa Akun sing Ora Aktif miturut bagean G.8 (sing ora ditrapake yen Akun sampeyan diatur karo Komisi Gambling), diblokir supaya ora digunakake utawa ditutup, lan tanpa ngilangi Hak perusahaan kanggo ngrebut lan ngilangi apa wae lan kabeh dana sing ana ing Akun, Sampeyan bisa ngubungi Perusahaan ing pelangganupport@instantgamesupport.com lan kirim panjaluk kanggo mbukak maneh Akun lan / utawa ngasilake saldo Akun Sampeyan. Kanggo ngindhari keraguan, Perusahaan ora duwe kewajiban nampa panjaluk sampeyan, lan panjaluk kasebut bakal ditinjau sesuai karo kasunyatan lan kahanan sing relevan lan ketentuan Syarat lan Ketentuan kasebut.
  10. Kanthi iki njlentrehake manawa bagean G.8 lan G.9 bab VI iki ora ditrapake kanggo Akun sing diatur dening Komisi Gambling (pelanggan ing Inggris); Akun semono uga ora bakal aktif utawa Dormant.
  11. Sampeyan bisa takon kapan wae kanggo nutup Akun kanthi ngirim email menyang dhukungan pelanggan Perusahaan ing pelangganupport@instantgamesupport.com, lan Sampeyan bakal dikontak karo dhukungan pelanggan supaya bisa nggampangake panjaluk kasebut.
  12. Presentasi riwayat pangguna default Perusahaan nyedhiyakake mung bagean saka riwayat game; yen sampeyan pengin nampa kabeh riwayat game, hubungi dhukungan pelanggan Perusahaan ing pelangganupport@instantgamesupport.com,
  13. Sawise Bet dilebokake, ora bisa diganti utawa dibatalake.
  14. Taruhan sing diselehake sawise Acara diwiwiti (mung kanggo totoan dolanan) lan / utawa Taruhan sing dilebokake sawise asil Taruhan dingerteni, ora valid lan ora entuk Sampeyan nampa kemenangan saka Taruhan kasebut; gunggunge Taruhan bakal dibalekake marang sampeyan yen ngono.
  15. Perusahaan bisa nawakake fitur cash-out ing sawetara Taruhan ing sawetara Acara, kanthi sawijine kabijaksanaan mutlak. Fitur iki, yen ditawakake, bakal ngidini Sampeyan ngilangi bagean utawa kabeh Taruhan sadurunge rampunge Acara nalika Sampeyan Taruhan. Pengembalian sing diwenehake menyang Sampeyan miturut fitur cash-out bakal ganti sajrone Acara lan bakal ditemtokake dening Perusahaan kanthi kabijakan mutlak lan mutlak. Kita ora duwe kewajiban menehi fitur cash-out ing acara lan / utawa Bet lan bisa mbatalake fitur iki kabeh tanpa kudu menehi kabar babagan iki.
  16. Asil Taruhan dikonfirmasi dening Perusahaan miturut asil resmi sing diterbitake dening badan pamrentah sing cocog sing ngatur Acara lan / utawa miturut sumber informasi alternatif; yen ana konflik antarane asil resmi lan sumber informasi liyane, Perusahaan bakal nemtokake asil Taruhan kasebut. Yen Perusahaan ora bisa nemtokake asil Taruhan, Taruhan bakal batal lan taruhan bakal dikembalikan menyang Sampeyan.
  17. Miturut bagean G.16, Perusahaan bakal nerbitake asil Taruhan ing Situs kasebut, lan Akun kasebut bakal dikreditake kanthi kemenangan (yen ana) sajrone 72 jam Perusahaan nerbitake asil Taruhan kasebut. Yen ana konflik antarane asil sing diterbitake ing Situs lan asil sing didaftar karo sistem Perusahaan (utawa karo sistem sing dioperasikake dening pihak katelu dening Perusahaan), sing terakhir bakal menang.

H. Mundur

  1. Sampeyan bisa narik saldo dhuwit nyata (Simpenan lan kemenangan apa wae sing digawe saka setor) sawayah-wayah - tanpa watesan, kajaba yen kudu netepi kewajiban peraturan umum.
  2. Sadurunge mundur total, sampeyan kudu paling ora nggawe setoran sing sukses.
  3. Nalika Sampeyan njaluk mundur total, dana sing dijaluk bakal ditransfer menyang cara pambayaran sing wiwitane sampeyan setor.
  4. Yen metode pembayaran sampeyan ora kasedhiya kanggo mundur amarga diwatesi kabijakan pihak katelu, penarikan kasebut bakal digawe kanggo metode pambayaran liyane sing kasedhiya kanggo Sampeyan.
  5. Yen Sampeyan duwe setoran sing tetep, Perusahaan duwe hak kanggo nundha utawa mungkasi pembayaran mundur nganti kabeh celengan ditampa lan dikonfirmasi.
  6. Yen bank utawa metode pembayaran sampeyan ngisi ragad proses sing gegandhengan karo penarikan, pambayaran ragad iki tanggung jawab sampeyan.
  7. Ing kasus nalika Kita mungkasi nawakake Layanan Kita ing yurisdiksi tartamtu, ragad pangolahan sing cukup (ngluwihi sing kasebut ing bagean H.6) bisa uga dikenani biaya Sampeyan nalika ditarik.
  8. Tanggung jawab sampeyan kanggo menehi kabar babagan kertu kredit / debit sing ilang utawa dicolong utawa ganti rincian menyang e-wallet; rugi lan kerusakan sing asale saka Gagal kanggo menehi kabar kaya mengkene, mung bakal Sampeyan tanggung jawab, lan Kita ora bakal tanggung jawab kanggo kerugian lan kerusakan kasebut.
  9. Penarikan tundhuk ragad pangolahan kanthi jumlah £ 2,50 saben penarikan.
  10. Watesan penarikan:
    • Kredit visa (ora kasedhiya ing Inggris) lan penarikan kertu debit ora kasedhiya ing negara tartamtu amarga ana watesan sing ngetokake sekuritas lokal.
    • Penarikan kertu MasterCard lan debit ora kasedhiya amarga ana watesan sing ngetokake sekuritas.
    • Skrill, Webmoney lan Qiwi mung bisa digunakake minangka opsi mundur total yen pambayaran sukses rampung sadurunge.
    • Sawetara cara mung kasedhiya ing negara tartamtu lan kanthi mata uang tartamtu.
    • Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi dhukungan pelanggan liwat LiveChat utawa e-mail ing: pelangganupport@instantgamesupport.com
  11. Yen Akun sampeyan diatur dening Otoritas Gaming Malta, jumlah penarikan maksimum saben Akun yaiku (i) £ 3.000 saben minggu, lan (ii) £ 6.000 saben wulan. Yen ana jackpot maju, kemenangan bisa ditarik sekaligus kanthi jumlah lengkap. Kita bisa, miturut kabijaksanaan kita, nambah watesan kasebut kanggo Pemain sing dihargai.
  12. Yen Akun sampeyan diatur karo Komisi Gambling (pelanggan ing Inggris), cara pembayaran sing digunakake kanggo setor kudu diverifikasi sadurunge penarikan bisa diproses. Sampeyan bisa uga dijaluk nuduhake salah siji utawa luwih saka dokumen ing ngisor iki (utawa dokumen tambahan sing ora kasebut ing ngisor iki) menyang Kita:
    • Yen setor utawa mundur liwat Kertu Debit, wenehake bali lan ngarep kertu sing wis digunakake karo Kita. Kita kudu ndeleng papat digit pisanan lan pungkasan kertu Sampeyan, jeneng lan tanggal kadaluwarsa, Sampeyan bisa nutupi 8 digit tengah lan kode CVV kanggo alasan keamanan.
    • Yen setor utawa mundur liwat E-Wallet, wenehake tangkapan layar utawa foto kaca profil e-wallet sing nuduhake jeneng lan email sampeyan.
    • Yen setor liwat PayViaPhone, wenehi foto tagihan telpon sing nuduhake nomer ponsel sing wis digunakake karo Kami lan jeneng lengkap.
    • Yen setor liwat metode liyane, wenehi foto utawa gambar gambar metode sing nuduhake jeneng Sampeyan.
  13. Yen metode pembayaran sampeyan ora kasedhiya kanggo mundur, mundur total bakal ditrapake menyang metode pambayaran liyane sing kasedhiya kanggo Sampeyan. Verifikasi sing relevan bakal dijaluk miturut kepuasan Perusahaan.
  14. Yen Akun sampeyan diatur karo Otoritas Gaming Malta, Kadhangkala kita uga mbutuhake verifikasi identitas sadurunge ngolah penarikan. Sampeyan bisa uga dijaluk nuduhake salah siji utawa luwih saka dokumen ing ngisor iki (utawa dokumen tambahan sing ora kasebut ing ngisor iki) menyang Kita:
    • Kertu kredit / debit sing digunakake kanggo mbiayai Akun sampeyan: salinan sing jelas lan bisa diwaca saka loro-lorone kertu dibutuhake. Kanggo alasan keamanan, nomer wolu tengah ing sisih ngarep kertu lan kode telung digit ing mburi salinan kertu kasebut kudu dilintasi.
    • Bukti alamat: Iki bisa digawe nganggo tagihan tagihan utawa kertu kredit anyar sing nuduhake jeneng lengkap lan alamat sampeyan kaya sing kacathet ing Akun Sampeyan.
    • Bukti ID: Dokumen pengenal foto sing bener dibutuhake kanggo proses penarikan kaping pisanan. KTP kasebut bisa dadi salinan paspor, SIM utawa kertu identitas nasional sing valid. Jeneng, foto lan teken sampeyan kudu katon ing salinan sing dikirim menyang Kita. Ing sawetara kasus, Sampeyan bisa uga njaluk dokumen sampeyan ditandatangani lan dicap dening notaris utawa pengacara sing nduweni kualifikasi minangka bukti legitimasi.
  15. Kita duwe hak njaluk dokumentasi tambahan kapan wae kanggo ngenali lan dhukungan kanggo sumber dana lan kasugihan sing digunakake kanggo setor / taruhan / dolanan.
  16. Yen ana masalah babagan dokumentasi sing ana gandhengane karo Anti-Pencucian Uang utawa masalah sing padha, mula Perusahaan bisa njaluk dokumen sing wis notaris lan nundha Akun sampeyan (kalebu beku kabeh dana sing disimpen ing njero) nganti diwenehi kabar luwih lengkap.
  17. Kanggo nggawe mundur total, klik ing ikon "Kasir", banjur pilihan "Penarik". Pilih Cara penarikan sing disenengi, isi formulir sing relevan miturut metode penarikan sing dipilih, klik "Mundur" lan proses penarikan bakal diwiwiti.
  18. Elingi, kabeh panjaluk dhuwit metu bakal katon "Ditundha" suwene 3 dina kerja, sajrone sampeyan bisa mbatalake panjaluk kasebut. Kanggo mbatalake panjaluk mundur, bukak tab "Batalake Penarikan" lan klik "Batal" ing jejere jumlah mundur total Sampeyan.
  19. Sawise 3 dina kerja, status panjaluk penarikan Sampeyan bakal ganti dadi "Pemrosesan" lan Sampeyan ora bakal bisa mbatalake maneh. Sampeyan bakal nampa kabar email yen Panjaluk sampeyan wis dikirim lan dana wis ditransfer menyang Sampeyan.
  20. Kanggo pitulung babagan penarikan utawa prekara liyane, bebas hubungi Kami. Cara sing bisa digunakake kanggo narik dana saka Akun yaiku: Kredit (ora kasedhiya ing Inggris) lan Kartu Debit, Neteller, Paysafecard, Skrill, Trustly, Ecopayz, Euteller, Qiwi, Webmoney lan Transfer Bank.

I. Gaming sing Bertanggung jawab & Ora kalebu Dhiri

  1. Elinga yen Layanan kanggo hiburan pribadi sampeyan; iku ora kanggo nggawe Sampeyan sugih ing sewengi lan ora ana formula kemenangan. Priksa manawa ngetung dhuwit lan ngerti aturan game. Disaranake Sampeyan supaya mriksa informasi sing kasedhiya ing https://www.gamblersanonymous.org.uk/, http://www.gamcare.org.uk/ utawa situs web sing padha supaya sampeyan bisa main kanthi tanggung jawab. Salajengipun, Disaranake Sampeyan nggunakake langkah sing dituju kanggo muter kanthi tanggung jawab, kayata timer utawa bentuk pangeling lan / utawa durasi liyane, taruhan lan watesan kerugian nalika main judi. Kita nawakake langkah-langkah sing ana gandhengane karo watesan deposit, watesan taruhan, watesan kerugian lan watesan sesi; pangurangan watesan bakal ditrapake langsung lan kenaikan watesan bakal ditindakake pitung dina (utawa 24 jam yen Akun sampeyan diatur karo Komisi Gambling) sadurunge ditrapake.
  2. Yen Akun sampeyan diatur karo Otoritas Gaming Malta, mula, apa wae pengirangan watesan bakal ditrapake lan kenaikan watesan apa wae bakal ditindakake pitung dina sadurunge ditrapake. Sampeyan bisa nyingkirake Sampeyan saka panggunaan Layanan kanggo wektu tartamtu utawa tanpa wates.
  3. Yen Akun sampeyan diatur karo Komisi Gambling (pelanggan ing Inggris), mula manawa pangurangan watesan bakal ditrapake lan paningkatan watesan apa wae bakal ditindakake 24 jam sadurunge ditrapake. Sampeyan bisa uga ora nggunakake Layanan kanthi wektu minimal antara nem wulan nganti 12 wulan (bisa ditambah karo sampeyan sajrone luwih saka siji wulan utawa luwih saka enem wulan).
  4. Kajaba iku, Kita nawakake pilihan mandhiri lan pilihan liyane (kaya sing luwih rinci ing bab iki). Kita uga pengin narik kawigaten babagan eksistensi piranti lunak sing nyegah komputer individu supaya ora bisa ngakses situs web judi online, kayata www.cyberpatrol.com utawa www.gamblock.com
  5. Panjaluk pengecualian bisa digawe liwat bagean game sing tanggung jawab ing antarmuka klien utawa ngubungi dhukungan pelanggan liwat (pelangganupport@instantgamesupport.com), sesuai karo keputusan sampeyan sing bakal diwenehake menyang Perusahaan. Sadurunge negesake panjaluk pengecualian dhiri, Sampeyan bakal diwenehake informasi babagan konsekuensi pengecualian diri. Yen Sampeyan mutusake ora dikecualekake dhewe, disaranake sampeyan luwih becik ngilangake eksklusivitas karo operator judi adoh liyane sing saiki digunakake dening Sampeyan. Sembarang taruhan sing durung ditemtokake nalika ngilangi dhiri Sampeyan bakal diatasi kanthi cara normal, miturut timbangan wektu normal lan, yen mengko ditrapake, menang sing dibayar Sampeyan. Sembarang pamblokiran Akun sing ora kalebu dhewe ora bisa dibatalake sajrone periode eksklusi diri sing wis disetujoni.
  6. Nindakake panjaluk sampeyan supaya ora dikecualekake dhewe: (i) Akun sampeyan bakal ditutup lan dana apa wae sing ditahan ing Akun sampeyan bakal dikembalikan menyang Sampeyan; (ii) Sanalika bisa ditindakake sawise Panjaluk sampeyan ora kalebu dhewe diajukake menyang Perusahaan, Sampeyan bakal ora bakal nampa bahan pemasaran apa wae sing ana gandhengane karo Layanan; Nanging, manawa iki ora bakal ngluwihi pemasaran kemul sing ditargetake ing wilayah geografis tartamtu lan ing endi Sampeyan ora bakal kalebu.
  7. Yen Akun sampeyan diatur dening Otoritas Gaming Malta, sampeyan ora preduli suwene periode pengecualian Sampeyan, ing pungkasan periode pengecualian dhewe, Pengecualian diri sampeyan bakal rampung lan Sampeyan bakal diidini miwiti taruhan karo Perusahaan lan uga nampa bahan pemasaran.
  8. Yen Akun sampeyan diatur karo Komisi Gambling (pelanggan ing Inggris), mula ing pungkasan periode pengecualian Dhiri, pengecualian diri kasebut bakal tetep ana kajaba Sampeyan njupuk tindakan positif supaya bisa main maneh (tundhuk karo wektu pangecualian minimal nem wulan), lan Sampeyan ora bakal nampa bahan pemasaran kajaba Sampeyan wis njupuk tindakan positif supaya bisa main maneh lan setuju kanggo nampa bahan pemasaran kasebut. Tumindak positif supaya bisa Gamble maneh kudu diiringi wektu sedina sadurunge sampeyan bisa Gamble maneh.
  9. Nalika njaluk pangecualian dhewe, Sampeyan setuju menehi rincian pribadi sing lengkap lan akurat, saiki lan mbesuk, mula akses / panggunaan Situs lan Layanan sampeyan bisa diwatesi. Yen Sampeyan milih ngecualikan awake dhewe, kita bakal nggunakake kabeh upaya sing cukup kanggo mesthekake yen Kita tundhuk karo pangecualian dhiri. Nanging, yen sampeyan setuju kanggo nyingkirake dhewe, Sampeyan nampa manawa Sampeyan duwe kewajiban paralel supaya ora ngupayakake ngindhari pengecualian. Menawi mekaten, Kita ora duwe tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo akibat utawa kerugian sabanjure sing nyebabake sampeyan bisa nandhang sangsara utawa kena ditanggung yen sampeyan miwiti utawa terus muter liwat akun online tambahan ing ngendi Sampeyan wis ngganti rincian registrasi utawa Sampeyan nyedhiyakake salah sawijining, ora akurat utawa ora lengkap rincian utawa liya ngupaya kanggo nyegah pengecualian sing disarujuki. Sembarang pengecualian, wektu istirahat utawa tumindak sing padha bakal ditrapake ing kabeh situs web sing dioperasikake dening Perusahaan.
  10. Yen Sampeyan ora yakin apa bakal nyingkirake Dhewe saka situs kasebut, takon marang awakmu ing ngisor iki:
    1. Apa sampeyan wis didiagnosis kelainan kecanduan sadurunge?
    2. Apa Sampeyan masang taruhan nalika kena pengaruh alkohol utawa bahan kimia liyane?
    3. Apa judi ngganggu urip saben dinane?
    4. Apa Sampeyan nyoba pulih kerugian sadurunge kanthi luwih akeh taruhan?
      Yen Sampeyan mangsuli 'ya' kanggo siji utawa luwih saka pitakon ing ndhuwur, disaranake banget Sampeyan hubungi tim dhukungan pelanggan lan njaluk disingkirake uga njaluk pitulung profesional.
  11. Yen Akun sampeyan diatur karo Komisi Gambling (pelanggan ing Inggris), Sampeyan bisa njaluk wektu istirahat saka judi, yaiku wektu sing adoh antara 1 nganti 42 dina. Panjaluk wektu entek kudu dikirim liwat Situs ing klien kasino ing sangisore bagean sing duwe tanggung jawab. Sawise rampung, sampeyan bakal diidini karo wagering karo Perusahaan lan uga bakal nampa bahan pemasaran.
  12. Sampeyan bisa nyiyapake pigura wektu realita liwat layar game sing tanggung jawab. Sawise disetel, wektu sing wis kliwat wiwit Sampeyan miwiti main Game ing sesi sing padha bakal katon ing layar ("Timecount"). Sawise Timecount bakal entuk jangka wektu mriksa kasunyatan sing wis disetel, Sampeyan bakal dicegah terus muter Game sajrone sesi sing padha nganti Sampeyan ngakoni Sampeyan pengin terus main Game. Yen Sampeyan ngakoni Sampeyan pengin terus main Game, Timecount nganti priksa kasunyatan sabanjure bakal disetel maneh, lan proses kasebut ing ndhuwur bakal diwiwiti. Miwiti sesi anyar bakal nyebabake Timecount disetel maneh uga. Ing sembarang wektu, Sampeyan bisa ngganti lan / utawa mbatalake jangka wektu mriksa kasunyatan, lan pangowahan utawa pembatalan kasebut bakal diwiwiti (lan yen ana pangowahan, bakal ngreset maneh Timecount).

J. Kebijakan Bonus

  1. Sawise Sampeyan nggawe celengan sing cocog miturut promosi sing ditawakake Situs, Sampeyan langsung nampa Bonus Simpenan. Bonus Simpenan, kanthi dhuwit bonus, taruhan gratis lan / utawa giliran gratis, bakal katon ing saldo bonus Sampeyan.
  2. Celengan sing digawe nganggo Skrill ora dikatutake saka kabeh tawaran bonus.
  3. Kita duwe hak kanggo ngilangi game tartamtu supaya ora bisa main dana bonus - yen kita bakal ngabari sadurunge babagan pengecualian kasebut.
  4. Kajaba iku, Kita bisa uga menehi Bonus Bonus Gratis, kanthi dhuwit bonus, taruhan gratis lan / utawa giliran gratis. Bonus Gratis bakal katon ing saldo bonus Sampeyan.
  5. Yen Situs nyedhiyakake Bonus Registrasi, mula yen sampeyan ndhaptar Situs, ngetik rincian pribadi sing valid lan ngaktifake Akun, Sampeyan layak nampa Bonus Registrasi; mung kasedhiya yen Sampeyan minangka pendaftar anyar lan ora nate duwe akun karo situs kasebut. Bonus Registrasi bisa disedhiyakake kanthi dhuwit bonus, taruhan gratis lan / utawa giliran gratis. Bonus Registrasi bakal katon ing saldo bonus Sampeyan. Sembarang pemain bisa nampa mung siji Bonus Registrasi ing saben Situs.
  6. Sembarang Pemain bisa nampa nganti 5 (lima) Bonus Registrasi lan 1 (siji) bonus sambutan olahraga ing jaringan Perusahaan. Kajaba iku, Player bisa nampa nganti 5 (lima) bonus nang gratis saben wulan ing Akun.
  7. Taruhan sampeyan pisanan ditarik saka saldo dhuwit nyata. Yen dhuwit nyata ing saldo sampeyan ora ana, wagering bakal rampung saka saldo bonus Sampeyan. Yen taruhan sing Sampeyan entuk luwih dhuwur tinimbang jumlah dhuwit nyata ing saldo Sampeyan, taruhan kasebut bakal digawe saka jumlah dhuwit nyata ing saldo Sampeyan lan sisa taruhan - saka saldo bonus Sampeyan. Sembarang Winning saka taruhan kasebut bakal dipisahake karo dhuwit nyata lan saldo bonus miturut jumlah dhuwit nyata lan saldo bonus sing digunakake ing taruhan kasebut. Yen ing tahap mengko, dhuwit nyata ing Saldo sampeyan luwih dhuwur tinimbang nol, dhuwit sing sampeyan lakoni saka tataran kasebut bakal dadi saka dhuwit nyata ing saldo Sampeyan.
  8. Mung taruhan sing digawe kanthi dana bonus bakal menehi kontribusi kanggo sarat taruhan sing ditrapake ing bagean J.19 lan J.20 lan J.21 ("Persyaratan"). Mung wager sing digawe sawise setor sing sukses pertama, sing bakal menehi kontribusi ing Syarat. Wager sing digawe kanthi dhuwit nyata ora bakal dianggep sarat. Yen Sampeyan duwe luwih saka siji bonus aktif, kemenangan lan kontribusi ing Requirement bisa dipisahake ing antarane bonus kasebut miturut jumlah awal saben bonus. Contone, yen Sampeyan duwe telung bonus aktif, jumlah dhisikan sing pertama yaiku EUR 2, sing nomer loro yaiku EUR 3, lan sing nomer telu yaiku EUR 1, mula kemenangan lan Syarat bakal diitung miturut menyang pamisahan 2-3-1.
  9. Mung 5% (limang persen) taruhan sing diselehake ing kabeh versi poker video lan / utawa video poker daya sing bakal dietungake ing Syarat; mung 10% (sepuluh persen) wager sing dilebokake ing kabeh versi Blackjack, Baccarat, Roulette, game table poker lan / utawa game jackpot sing bakal dietungake ing Syarat.
  10. Game ing ngisor iki ora bakal menehi kontribusi ing Syarat: Cool Buck, Cool Buck 5 Reels, Dragon Dance, Book of Oz, Bookie of Odds, Bikini Party, Koi Princess, Ozzy Osbourne, Bonanza, Diamond Mine, Beehive Bedlam, Fruit Blast, Epic Permata, 1429 Segara Ora Dideskartasi, Roh Jungle, Rahasia Natal, Legenda Astro: Lyra lan Erion, Kerajaan sing Ditinggalake, Perawatan Baker, Mripat Kraken, Legenda Emas, Hugo 2, Lucky Angler, Pets Go Wild, Rage to Riches, Retro Reels , Retro Reels - Diamond Glitz, Retro Reels - Heat Extreme, Robin Hood, Robin Hood Shifting Riches, Stardust, The Wish Master, Tomb Raider - Rahasia Pedhang, Tomb Raider, Tomb Raider 2, Tower Quest, Untamed Bengal Macan, Untamed Panda Raksasa, Paket Serigala Untamed, Edhisi Khusus Roda Kasugihan, Roda Kasugihan, Reel Rush 2, Jack Hammer 2, Serigala Bad Bad, Starmania, Ragnarok, Blizzard Panas. Perusahaan duwe hak, miturut kebijaksanaan dhewe, kanggo nambah, saka saben wektu, luwih akeh game menyang dhaptar game kasebut sing ora bakal menehi kontribusi kanggo Kebutuhan.
  11. Miturut ketentuan bagean iki, mung siji bonus sing bisa aktif bebarengan. Kabeh bonus liyane (nyimpen kanggo muter gratis lan taruhan gratis) bakal dianggep "Bonus Ditundha", kanthi syarat taruhan sing ditrapake diwiwiti mung sawise Kebutuhan babagan bonus aktif bisa dipenuhi, utawa yen bonus aktif kadaluwarsa utawa dibatalake amarga ana sebab; Kajaba iku, yen dana bonus Sampeyan luwih murah ing £ 0.50, Bonus Pending sabanjure (yen ana) bakal aktif kanthi sejajar karo Bonus saiki. Bonus sing Ditundha (simpen kanggo muter gratis lan taruhan gratis) ora bisa dipilih lan ora bakal katon ing saldo bonus sadurunge aktif, ngirit dana bonus ing ngisor £ 0,50. Urutan Bonus sing Ditundha (simpen kanggo muter gratis lan taruhan gratis) dadi aktif bakal adhedhasar wektu sing diwenehake marang Sampeyan. Sampeyan bisa ngaktifake Bonus sing Ditundha kanthi mbatalake Bonus sing aktif lan Bonus sing Ditundha sadurunge Bonus sing Ditundha pengin diaktifake.
  12. Yen sampeyan pengin mbatalake bonus, pembatalan bisa ditindakake ing tab Akun> tab Riwayat bonus; ing endi, Menang Bonus uga bakal dicopot lan ora bakal diowahi dadi dhuwit nyata.
  13. Sampeyan bisa narik saldo dhuwit nyata (Simpenan lan kemenangan apa wae sing digawe saka setor) kapan wae. Nanging, panjaluk penarikan dana saka saldo dhuwit nyata sadurunge ngrampungake Syarat bakal nyebabake ngilangi dana bonus saka saldo bonus Sampeyan kanthi lengkap lan ora bakal diowahi dadi dhuwit nyata; Bonus sing Ditundha uga bakal dicopot.
  14. Sampeyan mung tanggung jawab kanggo mbayar pajeg sing gegandhengan sing gegandhengan karo panampa dana bonus.
  15. The bonus promotion and contest reward schemes may be subject to promotion-specific terms and conditions, provided to You in the applicable marketing materials, which must be read in conjunction with these terms and conditions.
  16. In the event that the Company deems that You acted in bad faith in relation to a bonus and/or a reward schemes and/or tried to abuse a bonus and/or a reward, You shall become ineligible to receive the bonus funds and/or the points and the Company shall be entitled to close Your Account. Abuse includes, but is not limited to, trying to create an unfair advantage, registering multiple accounts within the Company network in order to take advantage of any promotion and/or reward scheme, and/or in connection with receiving the bonus and/or points,wagering, alone or together with others, in a manner which provides for guaranteed profits irrespective of the outcome of the wagering.
  17. Any non-insignificant breach of this chapter shall entitle the Company to cancel and revoke the bonus funds and/or points, and Your Account may be closed.
  18. The Company reserves the right to alter this chapter, cancel, modify or suspend any offer, reward scheme and/or any promotion at any time and without prior notice – in respect of any bonus and/or points that has yet to be provided to You. Any bonuses and/or points granted prior to the change shall not be affected. The terms and conditions and the bonus policy that apply to any bonus received by You are the Terms and Conditions and its Bonus Policy that are in force at the time in which You sign up to the Promotion to which that bonus relates. Nothing in this section limits any other right and/or remedy granted to Us.
  19. Bonus dhuwit gratis
    • Kabeh bonus dhuwit gratis lan kemenangan sing diduweni kalebu bagean saka dana bonus.
    • The bonus funds from a free money bonus will be converted to real money only after wagering 50 (fifty) times the sum of the initial sum of the bonus (the "Requirement" " for the free money bonus). The Requirement must be met in full within 30 (thirty) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 30 (thirty) days' period.
    • Konversi dana bonus saka bonus dhuwit gratis dadi dhuwit nyata dibatesi jumlah sing padha karo 3 (telu) kaping luwih saka jumlah dhisikan bonus. Jumlah dana bonus sing ngluwihi watesan konversi ora bakal diowahi dadi dhuwit nyata lan bakal dicopot saka saldo bonus Sampeyan.
  20. Giliran Gratis
    • Keuntungan sing digawe saka giliran gratis dianggep minangka jumlah awal bonus sing ditrapake.
    • The bonus funds from a free spin bonus will be converted to real money only after wagering 50 (fifty) times the initial sum of that bonus (i.e., the winnings generated from the original free spins) (the "Requirement" for the free spins). The Requirement must be met in full within 7 (seven) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money and You will not be entitled to the free spins; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 7 (seven) days' period.
    • Konversi dana bonus saka bonus muter gratis dadi dhuwit nyata dibuwang nganti £ 20. Jumlah dana bonus sing ngluwihi watesan konversi ora bakal diowahi dadi dhuwit nyata lan bakal dicopot saka saldo bonus Sampeyan.
  21. Bets gratis
    • Kemenangan sing digawe saka taruhan gratis (kurang jumlah taruhan gratis sing dipilih) bakal ditambahake menyang dana bonus sampeyan.
    • The bonus funds from a free bet bonus will be converted to real money only after wagering 10 (ten) time the initial sum of that bonus (i.e., the winnings generated from the original free bet) (the "Requirement" for the free bets). The Requirement must be met in full within 7 (seven) days of the Bonus being credited to Your Account, otherwise the bonus funds will be removed from Your bonus balance in full and will not be converted into real money and You will not be entitled to the free bets; for this purpose, the period in which the bonus is a Pending Bonus counts as part of that 7 (seven) days' period. The Event on which the free bet and/or bonus funds are wagered must end and have a result prior to the expiration of the bonus for the purpose of the 7 (seven) days' requirement.
    • Konversi dana bonus saka bonus totohan gratis dadi dhuwit nyata dibuwang nganti £ 20. Jumlah dana bonus sing ngluwihi watesan konversi ora bakal diowahi dadi dhuwit nyata lan bakal dicopot saka saldo bonus Sampeyan.
  22. Rewards
    • In order to receive points and/or purchase an item with the points via the store, a Player must make at least one (1) deposit. points and items are subject to limitations as set in the applicable terms and conditions. Any use and/or redemption contrary to those terms and conditions is null and void.
    • Items purchased via the store will expire after 30 days from the date of the purchase.
    • All items purchased via the store must be wagered a minimum of 50 (fifty) times in 30 days; failure to do so shall result in the expiry of the points and/or in revocation of all winnings generated from such bonuses.
    • Winnings generated from free spin bonus purchased via the store are limited to £20
    • Winnings generated from items purchased via the store are limited to the lower of (i) 3 (three) times the items amount (and in the case of free spins – the bonus amount equals the winnings received from the free spin), or (ii) the total amount of deposits made by the Player until the date in which the bonus was received as a prize or redeemed at the store.
    • All items purchased via the store are subject to all other items terms and conditions.

K. Kekuwatan lan Panguwasa Perusahaan

  1. Perusahaan kudu ngupayakake kanthi komersial kanggo nyegah tumindak sing salah ing kegiatan Situs lan kesalahan babagan Acara lan / utawa Bets, kalebu, nanging ora diwatesi, ana kesalahan apa wae, jeneng peserta Acara, cacat lan / utawa komponen liyane ing Taruhan. Nanging, yen ana kegagalan teknis (utawa kesalahan liyane) ing sistem Situs kanthi alesan apa wae, Perusahaan bakal duwe hak mbatalake partisipasi sampeyan ing salah sawijining Game, sing nyebabake kerusakan kasebut. Ing acara kasebut, Tanggung jawab lan tanggung jawab kita bakal diwatesi mung kanggo biaya partisipasi lan / utawa jumlah Taruhan sing sampeyan bayar kanggo melu Game kasebut, lan Akun sampeyan bakal diwenehi biaya partisipasi lan / utawa Taruhan sing cocog.
  2. Perusahaan duwe hak kanggo mbatalake, mungkasi, modifikasi utawa nundha Layanan yen ana sebab apa wae, Layanan ora bisa ditindakake kaya sing direncanakake, kalebu, nanging ora diwatesi, infeksi virus komputer, kewan omo, gangguan utawa campur tangan sing ora sah, penipuan, teknis kegagalan utawa sebab liyane sing ora ana ing kontrol Perusahaan. Yen ana kesalahan sing nyebabake menehi kemenangan marang Sampeyan utawa nambah kemenangan sing kudu dibayar utawa sampeyan, Sampeyan ora bakal entuk kemenangan kasebut. Sampeyan bakal langsung ngandhani Perusahaan babagan kesalahan kasebut lan kudu mbayar dhuwit apa wae sing dikreditake menyang Akun sampeyan kanthi kesalahan marang Perusahaan (kaya sing diarahake dening Perusahaan) utawa Perusahaan bisa, miturut kabijaksanaan, nyuda jumlah sing padha karo sing menang saka Akun utawa mateni jumlah kasebut miturut dhuwit sing kudu dibayar karo sampeyan dening Perusahaan.
  3. Perusahaan duwe hak kanggo mbatalake, mungkasi, ngowahi utawa nundha Layanane marang Sampeyan miturut kebijaksanaan dhewe, amarga Perusahaan bakal menehi kabar sing jelas babagan tinulis babagan keputusan sampeyan; yen ora bakal nyebabake hak sing wis diwenehake marang Sampeyan.
  4. Perusahaan duwe hak kanggo matesi, nolak utawa mbatalake taruhan, saham utawa taruhan liyane sing digawe dening Sampeyan utawa liwat Akun Sampeyan, uga mbatalake Game apa wae (ora preduli apa pembatalan kasebut amarga ana tumindak ing pihak Sampeyan utawa pihak katelu liyane) ), ing endi Perusahaan percaya manawa ana tumindak apus-apus utawa tumindak ala liyane sing ditindakake marang Perusahaan utawa pihak katelu; kalebu, nanging ora winates, yen Perusahaan nyoto manawa integritas Acara kasebut wis ditakokake, apa dening Sampeyan, dening wong sing gegandhengan karo Sampeyan lan / utawa pihak katelu (rasa curiga kasebut bisa uga adhedhasar ukuran , volume, nomer lan / utawa pola Bets sing diwenehake dening Sampeyan lan / utawa wong liya karo Perusahaan lan / utawa karo pihak katelu uga investigasi sing diwiwiti karo panguwasa lan / utawa penyelenggara Acara utawa badan olahraga); ing kahanan kaya ngono, Sampeyan mung bakal nampa jumlah ragad partisipasi lan / utawa Taruhan sing sampeyan bayar kanggo melu Game kasebut, Akun sampeyan bakal diwenehi kredit lan sampeyan ora bakal entuk kemenangan saka Game sing ditrapake, lan yen sampeyan menang, Perusahaan bakal nyuda saldo kanthi jumlah kemenangan kasebut (lan yen saldo Akun ora cukup, sampeyan kudu mbayar maneh Perusahaan kanthi jumlah sisane). Yen Sampeyan wis pedhot saka Internet nalika main Game (ora liwat sambungan sing disengaja ing bagean saka tumindak iman sing ora apik), asil Game lan saldo Akun sampeyan bakal disimpen kaya sadurunge sadurunge sambungan kasebut. Perusahaan bakal njupuk kabeh langkah sing cukup kanggo mesthekake yen sampeyan nemoni gangguan lan / utawa kesulitan teknis karo Game apa wae, sawise Sampeyan entuk taruhan, Sampeyan bakal diidini kanggo muter maneh lan mulihake Game kaya sadurunge gangguan lan / utawa kasusahan teknis ana. Yen pamulihan kasebut ora bisa ditindakake, Perusahaan bakal mesthekake Game kasebut diakhiri, pulihake taruhan menyang Akun Sampeyan, langsung wenehake Otoritas Gaming Malta utawa Komisi Judi, yen ditrapake, lan aja wiwit muter maneh Game kasebut dituduhake manawa kegagalan sing kedadeyan bisa uga kedadeyan maneh.
  5. Perusahaan duwe hak dhewe, kanggo ngowahi, ngowahi, utawa ora mandheg, saka Layanan, lan / utawa bonus lan / utawa promosi lan / utawa ngenalake Game, Layanan, bonus, lan / utawa promosi - yen tumindak kasebut ora ditindakake kanthi retroaktif. Bonus sing diwenehake sadurunge diganti ora bakal kena pengaruh. Kita ora bakal tanggung jawab marang kerugian apa wae sing sampeyan alamiake saka owah-owahan sing digawe lan Sampeyan ora bakal duwe tuntutan babagan Kami.

L. Reservasi babagan Tanggung jawab Kita

  1. Kita ora tanggung jawab kanggo kesalahan, ngilangi, ngganggu, mbusak, cacat, wektu tundha ing operasi utawa transmisi, gagal komunikasi, nyolong utawa ngrusak utawa akses ora sah menyang, utawa pangowahan data utawa informasi lan kerugian langsung utawa ora langsung sing kedadeyan kedadeyan. Kita ora tanggung jawab kanggo masalah utawa kesalahan teknis jaringan utawa jalur apa wae, Wi-Fi, Bluetooth, komputer, sistem, server utawa panyedhiya, peralatan komputer, piranti lunak utawa email amarga ana masalah teknis utawa rame lalu lintas ing internet utawa ing endi wae situs web, situs seluler utawa aplikasi seluler. Kita ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab marang Sampeyan yen ana kesalahan sistem utawa komunikasi, kewan omo utawa virus sing ana gandhengane karo Layanan lan / utawa Akun sampeyan utawa sing bakal nyebabake kerusakan hardware lan / utawa piranti lunak lan / utawa data sampeyan.
  2. Ora ana tanggung jawab utawa kerusakan utawa karusakan langsung, ora langsung, insiden, khusus utawa konsekuensi amarga kelangan bathi, penghasilan, data utawa panggunaan sing sampeyan lakoni utawa pihak katelu, amarga ana kontrak utawa tort, sing timbul saka akses menyang, utawa panggunaan, Situs, Layanan lan / utawa liya.
  3. Kita ora nuduhake perwakilan babagan kesesuaian, keandalan, kasedhiyan, ketepatan wektu lan akurasi informasi, piranti lunak, produk lan Layanan sing ana lan / utawa ditawakake ing Situs iki kanggo maksud apa wae. Kabeh informasi, piranti lunak, produk lan Layanan kasedhiya "kaya" tanpa jaminan babar pisan. Kanthi iki kita mbatalake kabeh jaminan babagan informasi, piranti lunak, produk lan Layanan sing ana utawa ditawakake ing Situs kasebut, kanthi nyata utawa ora pati jelas.
  4. Kita ora duwe tanggung jawab babagan karusakan utawa kerugian sing disebabake amarga katergantungan, jinis apa wae, informasi utawa publikasi utawa konten liyane sing ana ing situs iki, lan Sampeyan dijaluk verifikasi informasi sing diterbitake ing situs kasebut.
  5. Kita ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo tumindak utawa ngilangi panyedhiya layanan internet utawa pihak katelu liyane sing menehi akses menyang Situs utawa Layanan kasebut.
  6. Sampeyan nampa lan setuju manawa generator nomer acak bakal nemtokake acara sing digawe kanthi acak sing dibutuhake gegayutan karo Layanan lan asil sing ditampa dening Sampeyan bertentangan karo asil sing dituduhake ing server Perusahaan (utawa server sing dioperasikake atas jeneng Perusahaan dening pihak katelu), asil sing ditampilake ing server Perusahaan (utawa ing server sing dioperasikake atas jeneng Perusahaan dening pihak katelu) ing kabeh kahanan kudu dadi prioritas utama. Sampeyan ngerti lan setuju manawa cathetan Perusahaan (utawa cathetan sing dijaga atas jenenge) bakal dadi otoritas pungkasan kanggo nemtokake syarat panggunaan Layanan sampeyan.
  7. Sampeyan bakal nggunakake Situs lan Layanan kanthi risiko dhewe, lan Kita ora bakal tanggung jawab marang karusakan utawa kerugian sing bakal Sampeyan tindakake minangka asil modifikasi, paningkatan, mandap, penundaan utawa penghentian Situs utawa Layanan apa wae. Kita ora bakal tanggung jawab kanggo karusakan utawa kerugian sing Sampeyan tampa akibat panggunaan utawa gumantung karo konten situs web, situs seluler lan / utawa aplikasi seluler sing ana link ing situs kasebut.
  8. Situs, layanan, konten situs lan piranti lunak sing digunakake gegayutan disedhiyakake "kaya", lan Kita ora menehi garansi utawa perwakilan, manawa nyata utawa ora pati jelas (apa miturut ukum, ukum, utawa liya-liyane), kalebu nanging ora diwatesi jaminan lan kahanan merchantability, kualitas memuaskan, fitness kanggo tujuan tartamtu, komplit utawa akurasi, ora nglanggar hak pihak katelu utawa ukum lan peraturan sing ditrapake babagan Situs, Layanan, konten Situs lan piranti lunak sing digunakake gegayutan karo , utawa Situs, Layanan, konten Situs lan piranti lunak sing digunakake gegayutane bakal ora ngganggu, tepat wektu, aman utawa bebas kesalahan, utawa cacat kasebut bakal didandani, utawa ora ana virus utawa bug utawa asil utawa akurasi informasi liwat situs utawa layanan.

M. Properti Intelektual

  1. Kabeh hak, kalebu hak properti intelektual (yaiku, paten, hak cipta, merek dagang, tandha layanan, logo, jeneng perdagangan, cara ngerti utawa hak kekayaan intelektual liyane) babagan Situs kasebut, lan kabeh isine (kalebu, nanging ora winates kanggo, program, file, video, audio, gambar, grafis, gambar, teks lan piranti lunak), lan / utawa Layanan (kanthi bebarengan "Hak"), lan dadi properti tunggal lan eksklusif kanggo Perusahaan lan / utawa saka sing menehi lisensi. Sampeyan ora bisa nggunakake Hak apa wae tanpa persetujuan tinulis sadurunge saka Perusahaan, kajaba miturut Syarat lan Ketentuan kasebut, lan Sampeyan ora, kanthi nggunakake Layanan utawa liya, entuk hak apa wae ing Hak kasebut. Tanpa ngrusak saka ndhuwur, Sampeyan dilarang banget saka: (i) nyalin. nyebar maneh, nerbitake, mbalikke rekayasa, ndekompilasi, mbongkar, modifikasi, nerjemahake utawa nyoba nyoba ngakses kode sumber Layanan lan / utawa Situs kasebut, (ii) nggawe karya kode sumber saka turunan; (iii) adol, menehi, lisensi, sublicensing, transfer, distribusi Layanan, lan (iv) nggawe Layanan lan / utawa Situs kasebut kasedhiya kanggo pihak katelu.

Dhukungan pelanggan N.

  1. Sampeyan bisa ngubungi Perusahaan gegayutan karo apa wae sing ana gandhengane karo Situs lan / utawa Layanan kapan wae liwat dhukungan pelanggan, sing kasedhiya ing pelangganupport@instantgamesupport.com
  2. Komunikasi karo dhukungan pelanggan Perusahaan bakal ditangani kanthi tliti lan tanpa wektu tundha dening wakil dhukungan pelanggan Perusahaan lan bakal ditambah menyang wong sing ana gandhengane yen prelu.
  3. Perusahaan ora bakal ngidinke tumindak nyiksa sing ditindakake dening karyawan sampeyan marang karyawan Perusahaan. Yen Perusahaan, miturut sawijine kebijaksanaan mutlak, nganggep tumindak sampeyan, liwat telpon, live chat, email utawa liya-liyane, wis nyalah gunakake utawa ngremehake karyawan karyawan Perusahaan, Perusahaan bisa uga miturut kabijaksanaan dhewe, nundha Akun sampeyan (kalebu beku kabeh dana sing disimpen ing jero) lan batal kabeh bonus, kemenangan lan kemenangan bonus ing Akun Sampeyan.

O. Keluhan lan Perselisihan

  1. Yen sampeyan duwe sebab kanggo sambat babagan apa wae, hubungi kita ing complaint@instantgamesupport.com. Kita bakal ngatasi keluhan sampeyan lan kabeh perselisihan bakal ditangani kanthi cepet lan bisa uga.
  2. Yen Akun sampeyan diatur karo Komisi Gambling (pelanggan ing Inggris), Sampeyan bisa uga nambah komplain suwene 6 wulan wiwit tanggal kedadeyan sampeyan keluhan.
  3. Yen Akun sampeyan diatur karo Komisi Gambling (pelanggan ing Inggris), Kita bakal ngakoni ditampa keluhan sampeyan sajrone 24 jam lan bakal njamin manawa kabeh proses keluhan ora luwih saka wolung minggu wiwit keluhan awal digawe kaya sing dibutuhake Ketentuan kode SR 6.1.1.2, ing wektu iku Perusahaan bakal ngubungi Sampeyan babagan rincian keputusan pungkasan keluhan kasebut, sing nyatakake yen pungkasane proses keluhan bebarengan karo cara nambah keluhan sampeyan menyang entitas ADR Independen yen sampeyan pengin dadi
  4. If Your Account is regulated by the Gambling Commission (customers in the UK) and If We are unable to settle a complaint or dispute by any of Our internal procedures, You are entitled to refer the dispute to an alternative dispute resolution (ADR) entity. The applicable ADR entity is the Independent Betting Adjudication Service (IBAS) free of charge. You may contact IBAS as follows:
    Salah siji kanthi formulir adjudikasi online sing kasedhiya ing http://www.ibas-uk.com ing kaca Ngarep - formulir uga bisa dijaluk liwat telpon (nomer telpon 0207 347 5883).
    Utawa pelanggan uga bisa nulis menyang:
    Layanan Adjudikasi Betting Independen
    Kothak PO 62639
    London
    EC3P 3AS
  5. If Your Account is regulated by the Malta Gaming Authority (MGA) and If You disagree with the final decision of the Company in respect of Your claim and/or dispute and would like to dispute it, then (a) inasmuch as it relates to any acts of the Company under its Maltese online gambling licence, you may bring Your claim and/or dispute following the receipt of the Company's final decision to the Malta Gaming Authority at https://www.mga.org.mt/support/online-gaming-support or to complaints.mga@mga.org.mt.

P. Macem-macem

  1. Syarat lan Ketentuan iki lan hubungan antarane Sampeyan lan Kita bakal diatur, lan ditafsirake lan diinterpretasikake miturut ukum saka Malta, lan Sampeyan ora bisa dibalekake miturut ukum eksklusif pengadilan sing kompeten ing Malta babagan perselisihan babagan validitas, nglanggar, interpretasi, kinerja utawa liya sing ana ing utawa ana hubungane karo Syarat lan Ketentuan iki lan hubungane Sampeyan lan Kita. Nanging, ora ana apa-apa ing Syarat lan Ketentuan iki sing bakal ngilangi penerapan ukum Inggris babagan apa wae sing ditrapake kanggo lisensi Komisi Gambling Perusahaan.
  2. Perusahaan bisa, kapan wae, ngetrapake saldo positif ing Akun sampeyan saka jumlah utang sampeyan menyang Perusahaan.
  3. Perusahaan bisa ngirim utawa menehi hak lan kewajiban ing ngisor iki menyang pihak katelu; tanpa asor saka ndhuwur, Situs lan / utawa Layanan bisa uga dioperasikake dening pihak katelu. Sampeyan ora bisa ngirim, milih utawa janji kanthi cara apa wae utawa apike Hak utawa kewajiban sampeyan miturut Syarat lan Ketentuan kasebut.
  4. Kajaba kasebut kanthi jelas ing Syarat lan Ketentuan kasebut, ora ana apa-apa ing Syarat lan Ketentuan iki sing bakal: (i) ditafsirake nggawe agensi, pengaturan, kepercayaan saka hubungan fidusia utawa hubungan sing padha ing antarane Sampeyan lan Kita; (ii) nggawe utawa menehi hak utawa tunjangan apa wae kanggo pihak katelu, lan / utawa (iii) menehi sampeyan kepentingan keamanan ing aset Perusahaan, kalebu (nanging ora diwatesi) apa wae sing dicekel ing Akun Sampeyan.
  5. Kita bisa menehi kabar babagan utawa gegandhengan karo Syarat lan Ketentuan iki ing email lan / utawa liwat Situs, lan kabar kasebut bakal ditampa dening Sampeyan sajrone 24 jam wiwit dikirim menyang Sampeyan cara kasebut ing ndhuwur.
  6. Ora ana kegagalan utawa wektu tundha ing bagean kanggo nindakake hak, kekuwatan utawa obat ing ngisor iki, sing bakal ditindakake minangka ngilangi, utawa uga nggunakake siji utawa parsial saka hak, kekuwatan utawa obat kasebut, bakal ngalangi panggunaan liya utawa luwih saka iku hak liyane, kekuwatan utawa obat.
  7. Yen ana Ketentuan lan Ketentuan iki ditindakake dening pengadilan sing duwe yurisdiksi sing kompeten supaya ora bisa dileksanakake miturut ukum sing ditrapake, mula ketentuan kasebut bakal diilangi saka Ketentuan lan Ketentuan kasebut lan sisa Syarat lan Ketentuan kasebut bakal diinterpretasikake kaya ketentuan kasebut supaya ora dikatutake lan bakal dileksanakake miturut syarat-syarat kasebut; Nanging, yen ana Syarat lan Ketentuan kasebut bakal ditafsirake supaya bisa ditrapake, nganti paling gedhe sing cocog karo lan diidini dening ukum sing ditrapake, kanggo makna lan maksud saka ketentuan sing ora dikatutake kaya sing ditemtokake dening pengadilan yurisdiksi sing kompeten kasebut .

Q. Cacahing Basa

  1. Syarat lan Ketentuan wis disusun nganggo basa Inggris. Yen ana bedane antarane makna versi terjemahan saka Syarat lan Ketentuan iki lan versi basa Inggris, tegese versi basa Inggris bakal ditrapake.

Version 1.2.10 - 16.03.2021

Valid nganti kabar luwih lengkap